Nyheter og aktuelle saker

Få tips og råd i vår blogg

Referanser

Bruker alltid Løbakk Elektro

- Da vi flyttet inn i huset fra 1976 var det behov for oppgradering, blant annet på det elektriske anlegget, sier Ingrid Nygård. Den jobben satte vi til Løbakk Elektro. Vi har benyttet Løbakk ved flere anledninger tidligere, og er svært godt fornøyd med arbeidet de utfører.

- For oss er det viktig å finne gode lokale samarbeidspartnere når vi trenger fagkompetanse til å utføre en jobb, sier Ingrid. Det første bekjentskapet vi hadde med Løbakk, var da de ble leid inn for å gjøre en jobb der vi bodde tidligere. Siden har vi benyttet Løbakk Elektro til alt som har med det elektriske å gjøre. 

Stor oppgradering av det elektriske

Det vi har gjort her hjemme nå er å flere ting. Vi ønsket blant annet råd og veiledning for energimerking av boligen samt bygge ut det elektriske anlegget for å tilfredsstille dagens behov. Vi har med andre ord brukt Løbakk både på rådgivning og det utførende arbeidet. Han er en god sparringspartner og finner gode, gjennomtenkte og sikre løsninger på kundens ønsker.

Sier nei, men foreslår bedre og sikrere løsninger

Det jeg liker så godt med Løbakk Elektro er at de setter seg godt inn i hva jeg som kunde ønsker og mener. Det er ikke alltid vi er enige om mine forslag og løsninger, fordi jeg vet jo ikke hva som er lovlig og ikke lovlig. Men det er her de kommer opp med enda bedre forslag, noe som fører til at jeg som kunde blir enda mer fornøyd.

Alle som overtar eller kjøper eldre boliger bør få fagfolk til å gå over det elektriske anlegget for å sikre at det ikke ligger skjulte feil eller mangler noe sted. 

Fra skrusikringer til automatsikringer

Skrusikringer installeres ikke lenger i nye bygg. I dag er automatsikringer standard. I gamle sikringsskap med skrusikringer er det ikke tatt hensyn til dagens brukeratferd som inkluderer oppvaskmaskin, vaskemaskin, datamaskiner osv.
Løbakk Elektro er flinke til å forklare hvorfor de anbefaler de løsninger de gjør. Det er enkelt å forstå deres råd. Når det gjaldt oppgraderingen av sikringsskapet handlet dette om at det er tryggere å ha automatsikringer med jordfeilbryter enn å ha skrusikringer. Det er tryggere å ha nymoderne autmatsikringer med integrert jordfeilbryter. Dette med tanke på både elektrisk støt og brannfare. 

Uteplassen - en ekstra stue utover høsten

I forbindelse med ombyggingen av selve huset ønsket vi oss en stor veranda som vi kunne bruke utover høsten som en ekstra stue. Da var det viktig for oss å ha både godt lunt lys og varme. At vi også fant en god løsning med lys i gelenderet på verandaen gjorde uteplassen til en perle. Under toppbordet ble det boret en sport hvor Løbakk monterte ledslynger med dimmebryter.
Etter Løbakk sine anbefalinger gikk vi for down-light og varmelamper. I tillegg la han opp ekstra kontakter slik at vi har strømforsyning til både lamper, mobillading og DAB-radio her ute, samt en timerbryter til varmelampene.

Tenker strømbesparing for kundene

Timerbryter til varmelampene var ikke noe vi selv tenkte på, men tenk så smart. Takk for det rådet, Løbakk! Nå trenger vi ikke bekymre oss for om vi bruker unødvendig strøm fordi vi har glemt å skru av strømforsyningen til varmelampene. Uteplassen vår er blitt akkurat slik vi ønsket den, og en plass vi bruker mye – også på kjølige høstkvelder.

Anbefaler Løbakk Elektro

Vi kommer definitivt til å fortsette å bruke Løbakk Elektro på det elektriske i boligen. Han er ryddig, punktlig, utfører godt arbeid og holder avtaler, understreker Ingrid. Selv om det også kan være hektiske perioder er han alltid tilgjengelig, svarer deg raskt og kan komme raskt.Gode råd

Gode råd

Nytt i år

Elektriske ledninger og en elektriker